Bokhandeln?
Kommer bokhandeln att finnas kvar i framtiden. Jo, det gör den nog men som all fackhandel så måste den tillföra något som gör att konsumenterna inte föredrar att beställa via "nätet". Dvs att bara ställa upp böcker i några hyllor och sedan ha en kassa räcker inte annat än för den som behöver en bok snabbt.

Kan man däremot få information, möta kunnig personal som berättar om böcker osv så motiverar man ett lite högre pris som en bokhandel måste ta ut (lokal, personal, aktiviteter osv.)

När det gäller kunskapsspridande böcker vill man ofta se den i verkligheten och bilda sig en uppfattning. När det gäller berättande böcker finns det mycket att berätta runt författare och utgivningar. Dessutom påverkas vi av ögat vid en snygg skyltning, att författaren finns där ibland och berättar, att man skapar aktiviteter.

Vi tror på bokhandeln och gör vad vi kan för att få en levande bokhandel. Vi tycker själva att vi är ett aktivt bokförlag och som är bra att samarbeta med. Tillvaron färgas med vackra bilder men lika mycket med det goda, skrivna ordet i form av en bok.
Bokförlaget Retone
Bokförlag, bok, böcker och utgivning av böcker.

 Retone bokfölag. Ett bokförlag som sätter fantasi, avkoppling och kvalitet för läsaren i de böcker vi ger ut som bokförlag.
retone
Uppdaterad: 2018-11-23
Valmeny för förlaget Retone
Välj undersidor - klicka:
Tillbaka till sida 1
Beställ din bok i Webshoppen
- av privatpersoner / företag
- av bokhandel
- BOKNYHETER!
- Hur vi arbetar
- Författaren i centrum
- Bokhandeln vår styrka
- Press och media
- Kollegor konkurrenter
- Kontakta oss på Retone
- Bok - eBok - Ljudbok
- Teknik och framtid
- Bokens historia
- Att läsa en bok
- Grammofon Retone
- Till sist
- Manus, förslag, texter och idéer
Bokhandeln - vår styrka - så säljs böcker.

 Boken eller böckerna ger oss en helt ny syn på världen tack vare författaren.
Vi är ett text- och bokförlag med tonen lagd på förlag där vi förlägger framtänkta berättelser. Retone är namnet.

Vi tycker om det skönlitterära där fantasin kommer i rullning liksom havets outsinliga dyningar. Välkomna till oss - det moderna och seriösa bokförlaget Retone.

 Boken eller böckerna ger oss en helt ny syn på världen tack vare författaren.